Kutyamenhely - állatmenhely - RescueDog

Kutyamenhely és örökbefogadás

Rescue Dog kutyamenhely elkötelezett amellett, hogy örökké szerető otthonokat találjon a gazdi nélküli kutyáknak. Testreszabott örökbefogadásunk célja, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet az örökbefogadók számára, bármit is keresnek. Lehet, hogy egy adott háziállatra gondol, vagy éppen most kezdi el keresni egy új családtagot; bárhol is legyen a folyamatban, örökbefogadó koordinátoraink itt vannak, hogy végigvezessék Önt a folyamaton.

Mi a kutyamenhely alapítói, hihetetlenül hálásak vagyunk az állatok iránti elsöprő érdeklődésért. Észreveheti, hogy kutyáinkat hihetetlenül gyorsan adoptálják, és előfordulhat, hogy nem sokáig maradnak a gazdi nélkül. Kérlek, ne hagyd, hogy ez elriasszon! Folyamatosan több új csellengő kutya érkezik hozzánk, és a Rescue Dog elkötelezett amellett, hogy kiváló új gazdit találjon számukra. Örömmel segítünk megtalálni a megfelelő kutyust, ha megkaptuk örökbefogadásra vonatkozó kérelmét.

A kutyamemhely örökbefogadási folyamata

Új családtag beszerzésén gondolkodik? Az örökbefogadásunk célja, hogy szerencsés kutyákat a kutyamenhelyből szerető otthonokba helyezzük el, biztosítva, hogy Ön és új kedvence jól összeszokjanak. Az első látogatáskor nem szükséges már kiszemelt kutya végett érkezni, mi nagyon szívesen segítünk önnek négylábú barátja megtalálásában.

Töltse ki a kutya örökbefogadási folyamata kezdetén a kérdőívet. Ha érdekli egy adott állat a weboldalon, kérjük feltétlenül tüntesse fel a nevét a kérdőíven. Ha nem tudja kiválasztani az állatot, akkor is küldje el kérdőívét, és írja be a megjegyzésekbe, hogy ki érdekelheti! Csak egyszer kell jelentkeznie, és mi biztosítjuk, hogy a megfelelő emberhez irányuljon. Felhívjuk figyelmét, hogy a kérelem benyújtása a folyamatunk első lépése, és nem garantálja az adott kutya örökbefogadását. Kérjük, írjon nekünk az info@rescuedog.hu kutyamenhely e-mail címére, ha bármilyen kérdése van!

Kapcsolatba lépés

E-mailben vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot egy önkéntes kutya mentő örökbefogadási koordinátor. Ezután ütemeznek egy kezdeti telefonos szűrést, hogy tovább megvitassák az igényeket, preferenciákat és életmódot, amikor új családtagot keres.

Ellenőrzés

Örökbefogadási koordinátora elvégzi a szükséges ellenőrzéseket is, beleértve az állatorvosi ellenőrzést is, annak biztosítására, hogy háziállatai naprakészek legyenek az orvosi szükségletekről. A koordinátor virtuális otthoni látogatást tesz, melynek során egy hozzáértő önkéntes találkozik az otthona összes lakójával, hogy azonosítsák az esetleges kockázatokat, amelyeket figyelembe kell venni, amikor új háziállatuk megérkezik.

Jóváhagyás

Az előző lépéseket követően jóváhagyják az érdekelt kutya örökbefogadására, vagy előzetesen jóváhagyják és megfelelnek néhány opcióval! Megtekintheti online a jelenlegi állatok listáját, részt vehet a heti virtuális vagy személyes örökbefogadó rendezvények egyikén. Ezen részvétel alatt megismerkedhessen kedvenceinkkel, vagy együttműködhet örökbefogadó koordinátorával, hogy megfelelő időpontban egyeztessenek egy találkozót. Ha nincs meg a keresett fajta vagy méret, akkor együtt dolgozunk menedékpartnereinkkel annak megtalálásában.

Sztárok a kutyákért

Számos híresség választja a kutyák örökbefogadását. Az állatvédelem népszerű témák lettek a hírességek körében, és sokan példaként szolgálnak azoknak, akik ismeretlen kutyákat szeretnének befogadni. Az ilyen sztárok példája megmutatja, hogy a hírnév mellett is lehet felelős állattartónak lenni.

Például, Max Verstappen Forma-1 világbajnok és barátnője, híresen elkötelezettek az állatvédelem mellett. Verstappen és kutyusai, Wolf és Augie, gyakran feltűnnek a médiában és részt vesznek különböző állatvédelmi szervezetek munkájában.

Oprah Winfrey is ismert a kutyák iránti szeretetéről. Az egykori talk show háziasszonya szintén aktívan részt vesz az állatvédelemben, így számos kutyát fogadott már örökbe. Kedvenc kutyái közé tartozik Cocker Spaniel-je, Sadie, akit ő és párja, Stedman Graham neveltek fel.

Related Posts