Oldalon kívüli optimalizálás

Oldalon kívüli optimalizálás

Cégünk hathatós segítségével eljuthat az optimális oldalon kívűli optimalizáláshoz! Tanácsot adunk Önnek, és biztosítjuk a jobb rangsort a keresőkben.

Az oldalon kívűli optimalizálás magában foglalja a weboldal optimalizálásának minden olyan módszerét, amelyet a weboldal üzemeltetője nem befolyásolhat közvetlenül, de erőfeszítéssel, folytonossággal és know-how-val is jelentősen hozzájárul a keresőmotorok eredményeinek rangsorolásához. A keresőmotor-barát oldalakon kívüli keresőmotor optimalizálás szempontjából a pontlink-kiépítés és a bejövő linkek horgonyszövege releváns – ezeket a szolgáltatásaink is megfelelően lefedik.

Külső linkek száma

A saját webhelyére mutató külső linkek száma és minősége fontos rangsorolási kritérium . Az egyes linkek értékelése más és más. A PageRank értékelési kritérium. Ez egy oldal értékét és minőségét jelenti, és befolyásolja annak valószínűségét, hogy egy webhely megtalálható az interneten – minél jobb a PageRank, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egy oldal megtalálható a Google-ban és sokkal inkább az ezen az oldalon található, saját oldalra mutató link minősége jobb. A PageRanktól függetlenül a visszalinkek száma és elhelyezése, valamint a megfelelő összekötő tartomány életkora is szerepet játszik.

Természetes linképítés

Hasonlóképpen, a linkelt oldal témájának összhangban kell lennie a saját témájával, és a linképítésnek természetesen meg kell történnie. Ha gyanúsan sok visszahivatkozást kap egyszerre, akkor a Google büntetheti saját webhelyét – ezt el kell kerülni. A webkatalógusok (különösen a DMOZ), cikkcímtárak, blogok, közösségi könyvjelző szolgáltatások, sajtóközlemények, linklisták és linkcsere-partnerek további lehetséges linkpartnerekként kerülnek kérdésre.

A bejövő linkek horgonyszövege

Egy másik fontos szempont a kapcsolat kiépítése utalószövegében a bejövő linkek. A keresőmotorok értékelik a weboldalon található linket, és besorolásukba belefoglalják a horgonyszöveg tartalmát. A horgonyszövegeket általában a keresőmotor pozitívan értékeli, ami viszont pozitívan hat a linkelt céloldalra a rangsorban. Itt is meg kell győződnie arról, hogy a visszahivatkozásokat néha a megfelelő kulcsszavakkal látják el, és hogy a horgonyszövegek a lehető legnagyobb mértékben változnak.

Related Posts