Részecskeszűrő nélküli autók

Részecskeszűrő nélküli autók

Sokan elgondolkodnak a részecskeszűrő nélküli autók vásárlásán, a néha hatalmasra rúgó költségek miatt. Nem minden esetben kell ennek így történnie, amennyiben megfelelően karbantartja gépkocsiját. Amennyiben mégis ilyen járművet szeretne, akkor érdemes a 2007 elötti autók között keresgélni. Abban az időszakban még csak a dízel motorokhoz szereltek részecskeszűrőt, manapság viszont már a benzines gépkocsikat is ezzel engedik le a fútószalagról.

A részecskeszűrő nélküli autók, vagy a karbantartás

Egy alternatíva lehet a részecskeszűrő nélküli autók vásárlása, de elöbb vagy útóbb már nem lesz rá lehetőség, mivel a környezetvédelmi szabályok betartása érdekében már csak DPF-el ellátott gépkocsikat lehet értékesíteni. A másik lehetősgé a kémiai adalékokkal történő tisztítás. Különböző típusú kémiai adalékok vannak a részecskeszűrő tisztításához, mindegyiknek saját rendszere van. Egyeseket az üzemanyagtartályra öntik, másoknak szétszerelniük kell a részecskeszűrőt, és különböző eljárásokat kell követniük. Az adalékanyagok és az árak nagyon széles skálája van a piacon, öt és hatvanezer forint között mozog. Ezért ez egy gyors és olcsó módszer, de nem hatékony a hulladék megszüntetésében, sőt összeadhatja az adalékanyag által keletkező hulladékot és elzárhatja a szűrőt.

Ezenkívül van egy helyiség, amely speciális DPF-gépekkel készül, például a DPF1800-as géppel. Úgy tervezték, hogy a részecskeszűrő nélküli autók viszonylag tiszta levegőt eresszenek ki a kipufogón. A részecskeszűrők, katalizátorok és az SCR rendszer az autók (beleértve az EURO 6), buszok és teherautók, tisztítja és szárítja a szűrőket 30 perc alatt az autók és akár 90 percig FAP és SCR teherautók, és emellett, garantálja az FAP-ban felhalmozódott PM10-maradékok, olajok és cérium teljes eltávolítását.

Fitness Together – 1809 Milton Ave, Ste 3 Janesville, WI – Health & Fitness, Exercise & Fitness Programs, Travel Services – (608)-758-3838 kaley cuoco diet and workout snap fitness – 88 hillside blvd daly city, ca – health & fitness, exercise & fitness programs, health clubs – (650)-993-8224

Katalizátor kiválasztása

Működése automatikus, csak be kell helyezni a szűrőt a gépbe, és az FAP vagy a katalizátor kiválasztása után a gép megkezdi a tisztítási folyamatot. Befejezése után a DPF1800 jegyet állít elő az ügyfélnek történő eljuttatáshoz, a nyomás tulajdonságainak helyreállításával a szűrőben. Ez a megoldás az erőforrások megtakarítását, valamint az ügyfelek professzionális és innovatív szolgáltatásának lehetőségét javasolja.

Related Posts