Sitt szállítás környezetbarát módon

Sitt szállítás környezetbarát módon

A Földön a legnagyobb CO2-kibocsátás az építőiparból származik. A károsanyag kibocsátás hatásának csökkentése érdekében meg kell oldani a problémát. Az építési tevékenységből adódó konténeres sitt szállítás hatásának csökkentésére az egyik megoldás az épületek építéséhez újrafelhasznált anyagok, például az újrafelhasznált szállítótartályok felhasználása, mivel az újrafelhasznált anyagnak alacsony a megtestesült energiája.

Ennek a cikknek három célja van, és ezek a következők: az újrafelhasznált konténerek építőanyagként való alkalmazásának magyarázata a zöld építészet kontextusában, az épülettervezés alkalmazásának ismertetése újrafelhasznált konténerek anyagként történő felhasználásával, valamint a használt konténerek előnyei és hátrányai. konténerek építőanyagként. A Creative Hub ITSB esettanulmányként, amely a ulajdonában van. Az épület szerkezete 20 egység újrahasznosított konténerből elszállított sittből áll. Az előregyártott konstrukció minden acélanyagra vonatkozik. Az épület minden alkatrészét a műhelyben szerelik össze, majd teherautóval szállítják a helyszínre. A főbb megoldandó kérdések a szállítási rendszer, a szerkezet és a kötések, valamint az alkatrészek összeszerelése. A keresztszellőztető rendszer és a szigetelőanyag szintén fontos, mert csökkentheti az épület hőmérsékletét.

Sitt szállítás környezetbarát módon

A környezetbarát anyagok használatának egyik példája az újrafelhasznált szállítókonténerek használata. A szállítási konténerek vagy közismertebb nevén újrafelhasznált konténerek újítást jelenthetnek, különösen a megfelelő technológia építészeti alkalmazásában és a sitt szállításban. Az újrahasznosított konténerek nem hulladékok, de ha felhalmozódnak a kikötőben, a konténerek terhet jelentenek a kikötő számára, és fel nem használt hulladékká válnak. Az újrafelhasznált konténerek építőanyagként vagy építőelemként történő használata szintén segít a kikötőknek csökkenteni a terhelést, így a használt konténerek újra felhasználhatók és nem vesznek el. A felhasznált konténerek építőanyagként való felhasználása amellett, hogy segít a rendelkezésre álló hulladék mennyiségének csökkentésében, további előnyökkel is jár, amelyek könnyen szállíthatók, modulrendszerűek, amelyek illeszkednek a zöld épületek koncepciójához, és könnyen kivitelezhetőek, amelyek acélszerkezetet, ill. előre gyártott konstrukció. Az anyag- vagy alkatrészfeldolgozás a műhelyben elvégezhető, majd teherautóval egyszerűen a helyszínre szállítható.

Related Posts